lauantai 13. kesäkuuta 2015

Hannen blogi: Miljonäärin peba

Nicky Minajin peffakuvaa ihmetellessä on tullut mieleen, että eroaako kuuluisuuden ja lisätienestien tavoittelu peffakuvilla paljoakaan ammattipornosta. Monet kansainväliset naisartistit ovat ansainneet jo miljoonia, mutta silti heillä tuntuu olevan tarvetta keikkua videoilla puolialastomina (Minajin lisäksi pahimpia vilauttelijoita taitavat olla nyt Miley Cyrus ja vanhan liiton Jennifer Lopez). Punaisilla matoilla kilpaillaan siitä, kenellä on vähiten läpinäkymätöntä kangasta päällä. Missä on näiden naisten ammattiylpeys?


Täytyy nostaa hattua suomalaisille naisartisteille (esimerkiksi ex-PMMP, Jenni Vartiainen, Chisu ja uudemmasta päästä Sanni), jotka ovat kauniita, seksikkäitä ja lahjakkaita ja pitävät vaatteet päällään. Hattua voi nostaa myös Adelelle, jonka toinen levy on juuri noussut Britannian myydyimmäksi levyksi 2010-luvulla. Ei viihdebisneksessäkään tarvitse itsestään ihan kaikkea antaa.

Itse olin 80-luvulla Madonna-fani. Ehkä aika on kullannut muistot tai minusta vaan on tullut tiukkistäti, mutta itse koin Madonnan kohuteot enemmän performanssiksi kuin ideattomaksi paljasteluksi. Myös Lady Gaga tekee paljastelunsa asenteella ja persoonallisesti.

Kuva: Getty

2 kommenttia:

  1. On tuosta tasa-arvo kaukana... koska miesjulkkiksia pakotetaan esiintymään edes ilman paitaa? Putin tietysti näyttää jo mallia muille.
    T
    Salla

    VastaaPoista
  2. Hah hah, mielenkiintoista olisikin tietää millainen seksisymboli Putin mahtaa Venäjällä olla :)

    VastaaPoista