tiistai 20. toukokuuta 2014

Roosan blogi: Pitäiskö ryhtyä puhelinseksityöläiseksi?

Viime viikolla tuli Sub-kanavalta brittidokumentti puhelinseksityöläisistä. Dokumentissa annettiin ymmärtää, että puhelinseksityöläiset ovat useimmiten tuiki tavallisia naisia, joille kyseinen puhelintyö on vain elanto tai ylimääräinen rahanlähde.  Ja vielä ilmeisen hyvä sellainen. Yhtälön todellinen perverssi löytyikin sieltä puhelinlinjan toisesta päästä. Tosin toisinaan asiakkaat olivat hyvinkin helppohoitoisia tai vain juttuseuraa vailla.Työnteko sujui naisilta helposti ja vaivattomasti. Eikä aikaakaan hukkautunut puheluihin, sillä puheluiden aikana hoituivat samanaikaisesti normaalit arkiaskareetkin. Yksikin nainen kuiskutteli puhelimeen tuhmia kaupan hedelmähyllyllä ostostensa lomassa, toinen taas maalasi samanaikaisesti keittiönsä seinää. Kätevää. Tulee mieleen vanhat Kummelin Seksipuhelin Marjatta – sketsit: ”Ottaa slipoverin poooiiiis...Ottaa sukat pooiiiis……Kiitos!” 

Kuva: Telkku.com/ Puhelinseksityöläiset

2 kommenttia:

 1. Ihan kunniallinen ammattihan se varmaan olis, verottajankin silmissä :-)
  Voisi jopa ajatella että eettisempää kuin kaikenmaailman tarot-korteistalukijat ja selvännäkijät, jotka näkevät selvästi varmaan vain minuuttilaskutuksen tikityksen.
  Terveisin
  Salla

  VastaaPoista
 2. Heh heh. Onkohan koskaan työkkärin kautta yritetty työllistää puhelin"palvelu"työntekijöitä? Kuten aiemmin mainitsin, etsihän Tukiainenkin työkkärin kautta tanssijaa ryhmäänsä. Ei kai tuosta puhelintyöstä voisi edes kieltäytyä, kun ei vaatine mitään erityiskoulutustakaan... :)
  Niin, jos tuolle uralle suuntautuu, kannattanee ehdottomasti kehittää kallis luxus-versio, että ei tarvitsisi ihan perusjamppojen kanssa jutella :)

  VastaaPoista