tiistai 18. helmikuuta 2014

Sallan blogi: Palaveripullaindeksi

Hesari (17.2.) tiesi kertoa että työpaikkaruokala on hyvä mittari talouden tilaan. Vielä ei näy nousukausi. Sen ensimmäisiä merkkejä on kuulemma palaveripullan paluu, kun yritykset alkavat taas tarjota potentiaalisille asiakkaille kahvituksia.

Ja mikseivät tarjoaisi - tutkimus kertoo, että jopa ehdonalaishakemuksia käsittelevät tuomarit todennäköisemmin hyväksyvät anomuksen jos eivät ole nälkäisiä! Sama koskee myös asiakkaita. Pölli tästä -sivuston pitäjä Jari Parantainen on keksinyt tähän oivat apukeinot omiin asiakasneuvotteluihinsa: http://www.pollitasta.fi/2014/02/noste-energiapakkaus-aiheuttaa-riippuvuutta/.

Oikeasti todella harvalle pullat ja keksit kelpaavat. Joko päivän pullakiintiö on jo täynnä tai sitten vahditaan kaloreita - karpataan suorastaan. Terveellisemmät eväät saattaisivat olla parempi vaihtoehto: hedelmiä, pähkinöitä, porkkanatikkuja.1 kommentti:

  1. Olen itse onneksi päässyt nauttimaan perinteisiä kokousviinereitä vain sairaalassa (!) pidetyssä kokouksessa... Siinä olisikin bisnesideaa sille, joka keksii terveellisen, säilyvän, helposti tarjoiltavan ja helposti nautittavan kokousvälipalan. Nyt myslipatukka pienellä sokerimäärällä lienee sieltä parhaasta päästä.

    VastaaPoista