tiistai 18. maaliskuuta 2014

Veeran blogi: Kiitos hakemuksestasi


 

Tähän mennessä yksi parhaista lukemistani viesteistä työnantajalta hakijoille. Se jättää myönteisen muistijäljen yrityksestä ja henkilökunnasta.

 
Kiitos hakemuksestasi ……. tehtävään.

Olemme saaneet tehtävään runsaasti hakemuksia. Te hakijat olette edustaneet hyvin erilaisia taustoja, osaamisenne on upeaa, kiinnostavaa ja monipuolista. Joukossa on rekrytointityötä tehneiden lisäksi myynnin ja asiakaspalvelun ammattilaisia, ammattilaisia vakuutus- ja finanssisektorilta, sisällöntuotannon ja toimittajatyön ammattilaisia, johdon assistentteja, senior tason HR-osaajia, jopa hakijoita taloushallinnon saralta. Kotimaisia ja kansainvälisiä hakijoita. Olette kannuksenne hankkineita ammattilaisia ja juuri valmistuneita tulevaisuuden talentteja. Kiitos kaikille. Joukostanne on ollut haastavaa valita haastatteluun vain rajattu määrä kandidaatteja.

Emme ole vielä päässeet aivan maaliin, mutta haastattelut olemme jo aloittaneet. Haluamme kuitenkin jo tässä vaiheessa antaa vastauksen ja palautetta sekä kiitokset niille hakijoille, joiden kanssa emme tämän pidemmälle tällä kertaa pääse. Samalla haluamme toivottaa onnea uusien haasteiden etsintään.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti